selamat datang.terimakasih.jumpa lagi

Monday, December 31, 2012

GoodBye 2012 Hello 2013

Asslamualaikum...

Alhamdulilah, syukur kerana masih diberi peluang untuk hidup di tahun baru ini. dan seperti kebiasaannya semua orang mula la mengukir azam baru. tapi aku ? masih lagi tercari-cari azam yang sesuai. ececehh. azam 2012 dah pun tercapai, and most thankful to Allah sebab 2012 paling banyak kenangan gembira tercalit dalam hidup aku. waahhhh. speechless gituww. 

And now, 2013 muncul dan semua mahasiswa di seluruh Malaysia (maybe) yang akan menduduki final exam expcially aku sedang mengalami kemurungan dan stress yang melampau. *tangan kat bahu,buat mulut itik*
Yayayayya, Final Exam untuk sem 1. tapi diri ini masih lagi berdegil untuk tidak study dengan lebih gigih. manakala mata hanya berusaha untuk terpejam sambil tertidur lena dibuai mimpi indah macam berada kat pulai Okinawa tuwww. eerr -.-'. Mashaa Allah. 

Despite, its sounds like 'eeerrr', aku mempunyai harapan yang tinggi sekaligus jadi azam untuk tahun baru ni. I hope, I hope, I hope...... dapat pointer yang terbaik dan kalau boleh bagi Dekan jela terus untuk sem ni. kannn. *sambil lepang muka bagi sedar sikit siapa diri ni*. LOL sangat besar harapan itu dan aku harap ianya bukan mimpi. hiewhiewhiew.

Btw, selamat melangkah ke alam 21st untuk diri sendiri, dan majulah diri untuk lebih gigih tidur dengan nyenyak di tahun baru ini. sekian. selamat tinggal 2012. I wish ...........


No comments:

Post a Comment