selamat datang.terimakasih.jumpa lagi

Friday, July 20, 2012

salam Ramadhan 1433 H


semoga Ramadhan tahun ini diberkati oleh-Nya. Amin ......

Monday, July 16, 2012

memori lepasan STPM 2011. hiewhiew

lokasi : Tanjung Balau 
peserta : Syariah students lepasan STPM 2010/2011 

hai olsss, semalam adalah memori terindah kami sebelum masing-masing mengejar cita-cita. sangat terharu dengan event yang dorang rancang. aku just datang dengan dijemput oleh dua jejaka kacaksss ke tempat peranginan (ecehhh ) sambil dijamu dengan makanan yang best best belaka. semuanya disponsor oleh rakan-rakan seperjuangan aku. wahhhh, aku ? bawak diri je. nampak tak kebiadaban itu terserlah.? hishhhh, sungguh tak ku sangka. hiewhiewhieww. ape pun haluan korang lepas nih tolong lah jangan lupakan saat suka duka kita bersama okay. rindu rinduan lah lepasnih dekat bekas-bekas students syariah lepasan stpm 2011. haimissyuuollsss ;(

jom mengintai dari tirai kamar :




hero-hero kelas kami ;)





see, betapa meriahnya makanan yang terhidang. da boleh buat kenduri kesyukuran. 


yang sempat aku melantak. HIHIH




sahabat yang cecomel sokmo


sekiannnn ..........



I guess this is my way of saying thanks
For catching me when I fall.
Thanks once again for being such a good friends
And being here with me through it all.
till end friendship never die.


Thursday, July 5, 2012

strong !

i wish u were here .....


ohh katak, i wish u were here , here , here ........ haimissyuuuu. shemileeeee.  =,,=''